| |

Aspargessuppe

Her er en klassiske opskrift på aspargessuppe med hvide asparges, den er lavet på asparges på dåse. God som hovedret, forret og natmad. En nem opskrift. Denne hjemmelavet aspargessuppe med hvide asparges vækker er altid en succes og suppen er nem at lave som en lækker forret, natmad eller smid nogle kødboller i og brug den som hovedret.

Aspargessuppe

Ret Suppe, Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 2 spsk. Smør
  • 2 spsk. Hvedemel
  • 2 ds. Asparges Hvide
  • 3 dl. Lage Fra Asparges dåserne
  • 1 dl. Hønsebouillon
  • 2 dl. Fløde
  • Salt og hvid peber efter behov
  • Lidt persille til pynt

Sådan gør du
 

  • Hæld vandet fra de hvide asparges i dåserne og over i et målebæger. Der bør være ca. 3 deciliter aspargesvand.
  • Smelt smørret i en gryde, og tilsæt derefter melet. Pisk det rundt med et piskeris.
  • Pisk nu gradvist aspargesvand ind i suppen, og tilsæt derefter hønsefond eller bouillon.
  • Lad det simre fem minutter under omrøring. Hæld nu fløden i og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Nu skulle du gerne have en suppe med en fin konsistens. Men hvis du ønsker den tyndere, kan du blot tilsætte lidt mere vand eller mælk. Er suppen for tynd kan det løses med lidt Maizena.
  • Tilsæt så de hvide asparges og lad suppen varme igennem i yderligere fem minutter.
Keyword natmad, forret, asparges, suppe, hovedret

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering