| |

Tomatsuppe

En ægte klassiker, som smager ekstra godt med rigeligt revet ost på toppen. Du vælger selv, om du vil blende suppen, så den bliver silkeblød, eller om du vil nyde den i sin rå, rustikke form. Spis den med et godt brød som tilbehør.

Tomatsuppe

Ret Forret, Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 2 spsk. Olivenolie
  • 2 stk. Løg Store og hakkede
  • 4 fed. Hvidløg
  • 2 stk. Gulerødder Store
  • 5 stk. Bladselleri
  • 4 ds. Tomater Hakkede
  • 4 ds. Vand
  • 5 stilke. Timian Frisk
  • 1 hndf. Basilikum frisk.

Sådan gør du
 

  • Varm olivenolie op i en gryde og sauter løg og hvidløg i ca. 5 minutter.
  • Skær gulerødder og bladselleri i terninger på ca. 2 x 2 cm, kom dem i gryden og sautér yderligere 5 minutter.
  • Tilsæt hakkede tomater, fyld dåserne med koldt vand og hæld det i gryden. Tilsæt også timian og halvdelen af den friske basilikum. Kog hele molevitten i mindst 30 minutter.
  • Tag timianen op. Blend suppen, hvis du vil have den lind, eller spis den, som den er, hvis den godt må være lidt rustik.
  • Spis med lidt groft brød til eller kom lidt kikærter, bønner eller linser i. Det mætter og er gode proteiner.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering